iOS 8.4 beta yayınlandı

Apple, geliştiriciler için müzik odaklı iOS 8.4 Beta güncellemesini yayınladı. iOS 8.4’ün ilk Beta’sı ile gelen yenilikler haberimizde.

Apple uzun zamandır test ettiği performans ve kararlılık artışlarını barındıran iOS 8.3 güncellemesini geçtiğimiz günlerde tüm kullanıcılar için yayınlamıştı.

Apple, iOS 8.4 Beta ile müzik uygulamasını baştan aşağı yeniliyor. Yeni "mini oynatıcıyı" sisteme ekleyen firma, iTunes Radio’da da iyileştirmeler yapıyor. Son Eklenenler ve Global Arama seçenekleri müzik uygulamasında yer alan diğer yenilikler olarak göze çarpıyor.

iOS 8.4 Beta 1 yeni müzik uygulamasının erkenden önizlemesini içeriyor.
Güçlü özellikleri ve zarif görünümü ile müzik keyfi artık her zamankinden daha kolay.
Müzik uygulaması ile müzik koleksiyonunu daha kolay bir şekilde oluşturabilir, kolay ve daha eğlenceli bir şekilde yeni müzikler keşfedebilirsiniz.
Kendi görüntülerinizi ve açıklamalarınızı ekleyerek çalma listenizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.
Sanatçılar görünümünde sevdiğiniz sanatçıların çarpıcı fotoğraflarının keyfini çıkarın. Son eklenenler, yakın zamanda eklediğiniz albümler ve çalma listeniz zahmetsiz bir şekilde erişim için üst kısımda yer alıyorlar.
Aerodinamik iTunes Radya ile müzik keşfetme her zamankinden daha kolay. Şimdi hızlı bir şekilde sevdiğiniz radyo istasyonların dönebilirsiniz.
Yeni bir başlangıç ​​yapılarak MiniPlayer eklenmiş. Yeni MiniPlayer ile müzik dinlemek ve koleksiyonunuzu gezinirken oynatmak, kontrolü sağlamak, hepsini sadece MiniPlayer üzerine dokunarak gerçekleştirebilirsiniz.
Şimdi Yürütülüyor özelliği geliştirilmiş ve albüm fotoğrafı vitrinde duruyormuşcasına çarpıcı yeni bir tasarımla donatılmış. Buna ek olarak, artık AirPlay kullanarak müzik dinlemek, kontrol etmek mümkün. Hatta, yeniden düzenleme yapabilir, eklemek veya istediğiniz zaman şarkıları atlayabilirsiniz.
Küresel çapta arama yapabilirsiniz. Sadece büyüteçe dokunun ve ihtiyacınız olan mükemmel şarkıyı bulun.

iOS 8.4, yeni çeşitlendirilmiş emoji, yenilenen emoji seçim menüsü, kablosuz CarPlay ve daha fazla özellikle gelen iOS 8.3’ü takip ediyor ve odak noktası yeni müzik uygulaması.

Haber kategorisi: