İşte Htc One M9

HTC'nin yeni amiral gemisi One M9, resmi olarak tanıtıldı!

 

Beklenen oldu ve HTC, yeni amiral gemisi telefonu HTC One M9'u MWC'de gösterdi. Yeni cihazın tasarımı, geçen senenin M8'ine görünüşte çok benziyor.

5 inç'lik 1080p LCD ekranla gelen cihaz, beklendiği gibi Qualcomm Snapdragon 810 işlemciye, 3GB RAM'e sahip ve microSD ile genişletilebilen 32GB depolama alanı sunuyor. Ön taraftaki BoomSound hoparlörleri yerini koruyor, ancak bu kez Dolby Audio ile güçlendirilmişler.

Tasarım konusunda güç düğmesinin yeri değişse de, büyük bir değişiklik yok. Mevcut gri ve gümüş renk seçeneklerinin yanına yeni, çift tonlu altın ve gümüş sürümler eklenmiş durumda.

 

 

 

 

 

<a class=htc one m9, tanıtım, özellik, snapdragon 810" />

 

 

 

 

 

 

En önemli değişiklik...

One M9'un en önemli yeniliği, kamera alanında. Arka kamerada 4 megapiksellik Ultrapixel kameralardan vazgeçen HTC, yeni amiral gemisi cihazına 20 megapiksel'lik bir kamera eklemiş. M8'deki gerekliliği tartışılabilecek derinlik algılayıcı sensör de M9'dan kaldırılmış. Bununla birlikte Ultrapixel teknolojisi tamamen ölmüş değil, M9'un ön kamerası, gece çekeceğiniz selfie'ler için Ultrapixel teknolojisiyle geliyor.

 

 

 

 

 

<a class=htc one m9, tanıtım, özellik, snapdragon 810" />

 

 

 

 

 

 

Piyasadaki en güçlü mobil işlemcilerden biri olan Snapdragon 810'a sahip olan HTC One M9'un nasıl bir performans sergilediğini, onu elimize alıp denediğimizde görebileceğiz.

 

Haber kategorisi: